autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Omleta cu dovlecel

Autor: virgil (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 15 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: virgil (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 15 iulie 2011

Ingrediente
Este vremea dovleceilor, Deci sa profitam, , omleta cu dovlecel, -1 ceapa, pestisori, -1 catel de usturoi, -1 lingura ulei(masline), -3 dovlecei, -1 ardei gras curätat si taiat fasii, -8 rosii,taiate märunt, -6 oua, -3 linguri lapte, -patrunjel proaspat taiat

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se caleste ceapa si usturoiul 2 minute intr-o cratita incapatoare.

Se adauga dovleceii si ardeiul si se calesc inca 5 min.

Se pun rosiile. Se bat ouäle cu laptele si se potriveste de sare. Se toarna peste legumele calite. Se muta cratita in cuptorul preincalzit si se mai lasa pana se rumeneste la suprafata. Se adauga patrunjelul tocat si se serveste cu paine prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Draniki

Draniki

E vara si e frumos afara asa ca nimeni nu prea are chef sa se inchida in bucatarie pe timpul caniculei

2 voturi    3 comentarii
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piure de cartofi marmorati

Piure de cartofi marmorati

Fierbe cartofii in apa cu sare apoi scurge-i si fa-i piure cu 40 gr unt, 150 ml lapte, sare si piper,

2 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • Este vremea dovleceilor
  • Deci sa profitam
  • omleta cu dovlecel
  • -1 ceapa, pestisori
  • -1 catel de usturoi
  • -1 lingura ulei(masline)
  • -3 dovlecei
  • -1 ardei gras curätat si taiat fasii
  • -8 rosii,taiate märunt
  • -6 oua
  • -3 linguri lapte
  • -patrunjel proaspat taiat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Mancare cu varza si carne