autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Omleta cu dovlecel

Autor: virgil (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 15 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: virgil (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 15 iulie 2011

Ingrediente
Este vremea dovleceilor, Deci sa profitam, , omleta cu dovlecel, -1 ceapa, pestisori, -1 catel de usturoi, -1 lingura ulei(masline), -3 dovlecei, -1 ardei gras curätat si taiat fasii, -8 rosii,taiate märunt, -6 oua, -3 linguri lapte, -patrunjel proaspat taiat

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se caleste ceapa si usturoiul 2 minute intr-o cratita incapatoare.

Se adauga dovleceii si ardeiul si se calesc inca 5 min.

Se pun rosiile. Se bat ouäle cu laptele si se potriveste de sare. Se toarna peste legumele calite. Se muta cratita in cuptorul preincalzit si se mai lasa pana se rumeneste la suprafata. Se adauga patrunjelul tocat si se serveste cu paine prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piure de urzici

Piure de urzici

Spalam urzicile in mai multe ape , le oparim si le punem la fiert timp de 20 min.Dupa ce au fiert

18 voturi    9 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Bostanei (dovlecei) gratinati

Bostanei (dovlecei) gratinati

Se taie dovleceii fâșii de-a lungul și se pun la fiert într-o cratiță cu apă clocotindă

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 15 %
799.99 lei
679.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • Este vremea dovleceilor
  • Deci sa profitam
  • omleta cu dovlecel
  • -1 ceapa, pestisori
  • -1 catel de usturoi
  • -1 lingura ulei(masline)
  • -3 dovlecei
  • -1 ardei gras curätat si taiat fasii
  • -8 rosii,taiate märunt
  • -6 oua
  • -3 linguri lapte
  • -patrunjel proaspat taiat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura

Se curata spanacul, oprind numai frunzele sanatoase, apoi se spala in mai multe ape reci. Il scufundam in apa clocotita si lasam sa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Barcute inamorate Barcute inamorate

Se spala, se sterg si apoi li se indeparteaza cotoarele la vinete, apoi se taie pe lung,in 2 jumatati egale. Se indepartea miezul cu

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui la cuptor in vin rosu si ierburi aromate!