autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Omleta cu dovlecel

Autor: virgil (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 15 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: virgil (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 15 iulie 2011

Ingrediente
Este vremea dovleceilor, Deci sa profitam, , omleta cu dovlecel, -1 ceapa, pestisori, -1 catel de usturoi, -1 lingura ulei(masline), -3 dovlecei, -1 ardei gras curätat si taiat fasii, -8 rosii,taiate märunt, -6 oua, -3 linguri lapte, -patrunjel proaspat taiat

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se caleste ceapa si usturoiul 2 minute intr-o cratita incapatoare.

Se adauga dovleceii si ardeiul si se calesc inca 5 min.

Se pun rosiile. Se bat ouäle cu laptele si se potriveste de sare. Se toarna peste legumele calite. Se muta cratita in cuptorul preincalzit si se mai lasa pana se rumeneste la suprafata. Se adauga patrunjelul tocat si se serveste cu paine prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Carne de pui cu sos de ciuperci si orez cu legume

Carne de pui cu sos de ciuperci si orez cu legume

Se prajeste carnea de pui in putin ulei,pana se rumeneste bine ,separat punem o oala cu apa pentru

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rata gotica umpluta cu carnati afumati

Rata gotica umpluta cu carnati afumati

Se taie ratoiul cel mare din curte sau de la piata, dupa caz si se curata de pene in curtea casei,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • Este vremea dovleceilor
  • Deci sa profitam
  • omleta cu dovlecel
  • -1 ceapa, pestisori
  • -1 catel de usturoi
  • -1 lingura ulei(masline)
  • -3 dovlecei
  • -1 ardei gras curätat si taiat fasii
  • -8 rosii,taiate märunt
  • -6 oua
  • -3 linguri lapte
  • -patrunjel proaspat taiat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
tocanita de rosi cu mamaliguta