autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Omleta cu dovlecel

Autor: virgil (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 15 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: virgil (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 15 iulie 2011

Ingrediente
Este vremea dovleceilor, Deci sa profitam, , omleta cu dovlecel, -1 ceapa, pestisori, -1 catel de usturoi, -1 lingura ulei(masline), -3 dovlecei, -1 ardei gras curätat si taiat fasii, -8 rosii,taiate märunt, -6 oua, -3 linguri lapte, -patrunjel proaspat taiat

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se caleste ceapa si usturoiul 2 minute intr-o cratita incapatoare.

Se adauga dovleceii si ardeiul si se calesc inca 5 min.

Se pun rosiile. Se bat ouäle cu laptele si se potriveste de sare. Se toarna peste legumele calite. Se muta cratita in cuptorul preincalzit si se mai lasa pana se rumeneste la suprafata. Se adauga patrunjelul tocat si se serveste cu paine prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Linte verde cu lamaie si carne de porc

Linte verde cu lamaie si carne de porc

Lintea se clateste in apa rece, apoi se fierbe in apa cu sare. Se curata si se taie ceapa, rosiile,

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de cartofi cu morcovei si perisoare

Tocanita de cartofi cu morcovei si perisoare

Spalam carnita. Curatam si spalam legumele. Tocam carnita, impreuna cu ceapa si patrunjelul. Adaugam

4 voturi    4 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • Este vremea dovleceilor
  • Deci sa profitam
  • omleta cu dovlecel
  • -1 ceapa, pestisori
  • -1 catel de usturoi
  • -1 lingura ulei(masline)
  • -3 dovlecei
  • -1 ardei gras curätat si taiat fasii
  • -8 rosii,taiate märunt
  • -6 oua
  • -3 linguri lapte
  • -patrunjel proaspat taiat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Piept de rata cu legume Piept de rata cu legume

Pieptul de rata trebuie sa fie la temperatura camerei; se cresteaza pielea doar cat are grasime, se condimenteaza cu sare si piper si

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Rotite din vinete umplute Rotite din vinete umplute

Jumatate de ceasca de cus-cus se opareste cu 3/4 ceasca de apa fiarta, se adauga un strop de ulei de masline, un praf de sare, se acopera

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Budinca de dovlecei cu carne de pui