Morcovii si cartofii se curata, se spala si se pun la fiert. Cind sint fierti se taie cuburi mici si se amesteca cu verdeata curatata, spalata si taiata marunt, cu sarea si mazarea scursa. Dupa ce au fost batute spuma ouale, se adauga legumele si se amesteca compozitia usor, rasturnind-o in vasul cu ulei infierbintat, care se introduce la cuptor. Cind s-a rumenit, se scoate tava si se portioneaza omleta cu o paleta, servind-o pe farfurie sau pe platou.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii