In tigaia cu ulei, se pune leurda bine spalata.
In tigaia cu ulei, se pune leurda bine spalata, cu coditele taiate, iar frunzele taiate marunt. Dupa ce s-a inmuiat, se rastoarna intr-un castron si se adauga ouale batute separat, sare, piper, apoi se imparte compozitia in doua si se fac omlete intr-o tigaie de calitate, fara ulei.
Se scot omletele pe o farfurie, se tin cateva minute acoperite, apoi se ruleaza strans, se fac cateva taieturi, iar in interior se intercaleaza cate o felie mica de cascaval. cu o felie de ardei.
Se pun omletele intr-un vas termorezistent si se lasa la cuptor cateva minute, cat se topeste cascavalul, apoi se servesc imediat.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii