Omleta cu leurda si cascaval

In tigaia cu ulei, se pune leurda bine spalata.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Omleta cu leurda si cascaval

Ingrediente

  • 1 leg leurda
  • 50 g cascaval
  • 1/2 ardei rosu kapia
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • 4 linguri ulei de masline

Mod de preparare

In tigaia cu ulei, se pune leurda bine spalata, cu coditele taiate, iar frunzele taiate marunt. Dupa ce s-a inmuiat, se rastoarna intr-un castron si se adauga ouale batute separat, sare, piper, apoi se imparte compozitia in doua si se fac omlete intr-o tigaie de calitate, fara ulei.

Se scot omletele pe o farfurie, se tin cateva minute acoperite, apoi se ruleaza strans, se fac cateva taieturi, iar in interior se intercaleaza cate o felie mica de cascaval. cu o felie de ardei.

Se pun omletele intr-un vas termorezistent si se lasa la cuptor cateva minute, cat se topeste cascavalul, apoi se servesc imediat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise