Spalam loboda si o taiem marunt.
Spalam loboda si o taiem marunt, o punem intr-o tigaie la prajit, fara ulei, doar cu putina sare si piper. Dupa ce se inmoaie, punem putin ulei si adaugam pe rand prazul tocat marunt, ardeii cubulete, kaizerul si pastrama de pui, taiate marunt si lasam pe foc cca. 5 minute, amestecand des. La final punem branza rasa, amestecata cu iaurt, mai lasam cateva minute si oprim focul. Ungem o tava cu putin ulei, punem in tava amestecul de loboda, iar peste amestec ouale batute in care am adaugat fulgii de ovaz, chia si dam la cuptorul preincalzit la 180 C, pentru cca.10-15 minute. Servim cu ardei copti, salata, muraturi si/sau cum prefera piticul meu, cu ketchup de casa. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii