Ouale se sparg intr-un castron si se bat spuma, se amesteca cu faina in forma de ploaie si sarea. Într-o tigaie se infierbinta uleiul (untul) si se pune cu polonicul din compozitia pregatita, astfel incit sa rezulte 10 foi pregatite sub forma de clatite. Cind foaia este bine rumenita pe ambele parti, se scoate cu paleta, se asaza pe o farfurie incinsa, iar la mijlocul fiecareia, se aseaza merele curatate de coaja, date prin razatoare, amestecate cu scortisoara 2 pisata si zahar (150 g). Se ruleaza foile, se asaza pe platou si se pudreaza cu restul de zahar. Se servesc calde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii