Ouale se sparg intr-un castron si se bat spuma, se amesteca cu faina in forma de ploaie si sarea. Într-o tigaie se infierbinta uleiul (untul) si se pune cu polonicul din compozitia pregatita, astfel incit sa rezulte 10 foi pregatite sub forma de clatite. Cind foaia este bine rumenita pe ambele parti, se scoate cu paleta, se asaza pe o farfurie incinsa, iar la mijlocul fiecareia, se aseaza merele curatate de coaja, date prin razatoare, amestecate cu scortisoara 2 pisata si zahar (150 g). Se ruleaza foile, se asaza pe platou si se pudreaza cu restul de zahar. Se servesc calde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii