autor:

Anonim

» » Dulciuri diverse

Omleta cu mere

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 august 2008

Ingrediente
oua, faina, sare, zahar farin, zahar, scortisoara, coaja rasa de lamaie, mere, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma si se amesteca cu galbenusurile, sarea si jumatate din cantitatea de coaja rasa de lamaie si faina. Din aceasta compozitie se fac omletele care se prajesc in ulei pe o singura parte, in 50 g de ulei. Merele se inabusa in unt, adaugand zahar, scortisoara si coaja de lamaie. Cu aceasta compozitie se umplu omletele pe partea neprajita si se pliaza in doua sub forma de semicerc. Omletele se asaza pe un platou uns cu 25 g de unt, se pudreza cu zahar farin si se introduc la cuptor cca 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu mere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
PRAJITURA CU CAISE

PRAJITURA CU CAISE

Pregatirea blatului. Etapa I: Lamaia se opareste si se usuca. Se razuie coaja. Fructul se taie in

13 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
TURTA DULCE

TURTA DULCE

2 oua intregi si 2 galbenusuri se freaca cu mierea si 100g zahar pana se fac spuma.Se adauga bicarbonatul

30 voturi    3 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • oua
  • faina
  • sare
  • zahar farin
  • zahar
  • scortisoara
  • coaja rasa de lamaie
  • mere
  • ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri ptr ceai Fursecuri ptr ceai

In cuva mixerului cu paleta de ghitara se amesteca ingredientele lichide ca ouale cu zaharul, uleiul, apa si coaja rasa, dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Gogosi cu ciocolata