autor:

Bucatarella

» » , , , Aperitive, Aperitive, Aperitive, Aperitive

Omleta la cuptor cu branza, rosii si piept de pui

Autor: Bucatarella (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 septembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bucatarella (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 septembrie 2013

Ingrediente
- 6-8 oua, - 500 gr branza de vaca, - 1 rosie mare sau 2 medii, - 1 piept de pui, - sare, piper, busuioc

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Incepem cu partea care dureaza mai mult: fierberea pieptului de pui. Ideea e sa traga cateva clocote, nu sa fiarba pana se imprastie. Cel mai bine este sa-l tai in 4 cand il pui la fiert ca sa se patrunda mai repede si mai bine.
Dupa ce a capatat o culoare albicioasa si a fiert cateva minute il scoti si il lasi la racit.
Intre timp iti pregatesti tava, o ungi cu ulei si tapetezi cu faina, tai rosia felii si branza cubulete.
Primul strat: branza
Al doilea strat: rosii
Al treilea strat: branza
Al patrulea strat: cubulete de piept de pui

Bati bine ouale amestecate cu sare (daca este cazul), piper si busuioc si rastorni uniform peste cele 4 straturi din tava. Daca ti se pare ca oul nu este uniform in tava te poti ajuta de o furculita/lingura pentru a remedia problema.

Bagi tava in cuptorul incins in prealabil si lasi pana cand omleta se rumeneste frumos.

http://bucatarella.blogspot.ro/
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor cu branza, rosii si piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Salata Quatro Formaggi

Salata Quatro Formaggi

1.Primul strat aproximativ 300 gr de branza de vaci amestecata cu 5 linguri de smantana si daca vrei

5 voturi    13 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
Oua umplute

Oua umplute

Ouale se fierb si se taie pe lung. Galbenusurile se amesteca cu unt, sare, piper si mustar. Cu compozitia

14 voturi    9 comentarii
20 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2013

    good for breakfast appetizer!!!!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Bucatarella
Branza la borcan (in ulei)

Branza la borcan (in ulei)

In principiu reteta este cu ulei de masline dar merge la fel de bine si cu cel de floarea soarelui. Spalati

6 voturi    20 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Inele de ceapa murate

Inele de ceapa murate

Otetul, apa, zaharul, sarea si scortisoara se pun la fiert si se aduc in punctul de fierbere dupa

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Inghetata cu afine si zmeura

Inghetata cu afine si zmeura

Pentru a face aceasta inghetata cu afine si zmeura noi am folosit si foaie de rulada dar se poate

0 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Inghetate
COSTEO

COSTEO (Chef de cuisine)

good for breakfast appetizer!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Oua umplute cu crema de urda