Se curate ceapa, se taie julien, si se caleste. Se adauga rosiile si ardeii taiati cubulete. Se lasa pe foc aproximativ 5 minute, sa scada bine zeama formata.
Separat, se bat intr-un castron ouale cu branza taiata marunt sau data prin razatoarea mare. Se adauga patrunjelul si mararul tocate fin si se condimenteaza cu sare si piper, dupa care se toarna compozitia peste legumele calite din tigaie.
Nu se lasa pe foc mai mult de 3 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii