autor:

Georgiana Cosac

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Omleta Mish-Mash

Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 martie 2009

Ingrediente
6 oua, 200 g branza feta, 3 rosii, 3 ardei grasi sau capia, 1 ceapa, 1 legatura de patrunjel, 1 legatura de marar, ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curate ceapa, se taie julien, si se caleste. Se adauga rosiile si ardeii taiati cubulete. Se lasa pe foc aproximativ 5 minute, sa scada bine zeama formata.
Separat, se bat intr-un castron ouale cu branza taiata marunt sau data prin razatoarea mare. Se adauga patrunjelul si mararul tocate fin si se condimenteaza cu sare si piper, dupa care se toarna compozitia peste legumele calite din tigaie.
Nu se lasa pe foc mai mult de 3 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta Mish-Mash" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mish-mash - omletă

Mish-mash - omletă

1. Ceapa se curăţă şi se taie julien. Apoi se căleşte în ulei. 2. Roşiile şi ardeii se

36 voturi    7 comentarii
35 min
Aperitive cu oua
Orez rosu si alb cu legume si creveti

Orez rosu si alb cu legume si creveti

Mod de preparare: Se pune orezul rosu in 4 cantitati de supa, se adauga putin cardamon, sare,

4 voturi    15 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 6 oua
  • 200 g branza feta
  • 3 rosii
  • 3 ardei grasi sau capia
  • 1 ceapa
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de marar
  • ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana Cosac
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Apa si zaharul se fierb pe foc mic pana cand zaharul se topeste complet. Laptele si cacaoa cernute

129 voturi    7 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac

Prajitura cu mac

Blatul: Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, dupa care se adauga treptat zaharul, macul,

218 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Salam de biscuiti

Salam de biscuiti

Zaharul si apa se fierb. Dupa ce s-a topit zaharul se pune cacaoa. Se ia de pe foc si se pune margarina

13 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de miel ardeleneasca Ciorba de miel ardeleneasca

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
CARTOFI PRAJITI,FIERTI INAINTE