autor:

Anonim

» » Dulciuri diverse

Omleta sufle

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 august 2008

Ingrediente
oua, faina, ulei, mere, zahar, zahar farin, coaja rasa de lamaie, scortisoara, unt

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma; se amesteca cu galbenusuri si sare. Compozitia obtinuta se toarna peste margarina fierbinte si se rumenesc pe ambele parti. Omleta se ruleaza, punandu-se la mijloc gem sau dulceata. Se pudreaza cu zahar farin si se stropeste cu rom.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta sufle" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Pancakes

Pancakes

Am amestecat ingredientele uscate intr-un castron. In alt castron am amestecat lapele, untul topit

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Soricei din flori de salcam

Soricei din flori de salcam

Se freaca ouale cu sarea si zaharul intr-un vas, se adauga uleiul, apoi, treptat, faina, amestecand

10 voturi    7 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • oua
  • faina
  • ulei
  • mere
  • zahar
  • zahar farin
  • coaja rasa de lamaie
  • scortisoara
  • unt

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu mere si aluat foietaj Tarta cu mere si aluat foietaj

Placintele cu mere nu se numara printre deserturile mele preferate si mi se par adesea banale, dar poate ca frumusetea sta tocmai in

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje
Grau fiert de Sf. Ilie