Aceasta este cea mai simpla si cea mai buna reteta de cheecake cu ciocolata.
Pisati biscuitii cu fundul unui pahar si amestecati cu untul topit. Cel mai bine amestecati cu mana, este foarte usor si rapid. Asezati amestecul obtinut pe fundul unei tavi cu peretii rabatabili si lasati la rece. Apoi, amestecati ricotta cu ciocolata tartinabila si 200 ml de frisca lichida batuta si adaugati crema astfel obtinuta peste blatul de biscuiti. Peste aceasta adaugati 50 ml de frisca lichida batuta si miezul de la o jumatate de baton de vanilie. Nivelati crema cu o spatula. Aruncati fara mila migdalele si ciocolata rasa.
Neaparat, prajitura trebuie sa stea cel putin 2 ora la frigider inainte de a fi savurata. Daca totusi sunteti nerabdatoare, puteti sa o bagati jumatate de ora la conglelator. Eu asa am facut :).
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii