Imbracati tava de tort cu folie de bucatarie.
Biscuitii se sfarama bine in blender,apoi se adauga untul topit (eu nu am gasit biscuiti cu cacao,asa ca am folosit simplii si am pus 1 lingura de cacao in blender).
Aranjati frumos compozitia rezultata in tava si faceti o bordura de vreo 3 cm in sus. Acoperiti tava si dati la frigider pentru 20 de minute.
Puneti gelatina in apa pentru cateva minute (eu am folosit 2 foite de gelatina in loc de granule). Daca folositi granule, puneti bolul cu apa pt cateva secunde la microunde (aveti grija sa nu fiarba gelatina). Daca folositi foite, scurgeti toata apa si abea apoi dati la microunde cateva secunde.
Intr-un bol mixati bine crema de branza cu frisca lichida,zaharul si esenta de vanilie.Incorporati gelatina si apoi ciocolata alba topita,
dupa care amestecati si biscuitii taiati (cu grija,sa nu se sfarame).
Turnati crema peste blatul de biscuiti si dati la frigider pentru 3 ore.
Decorati cu ciocolata neagra topita.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii