Ceapa se taie marunt de tot si se prajeste usor intr-o oala cu fund dublu.pina devine sticloasa se adauga orezul clatit si scurs bine de apa si se amesteca cu ceapa si uleiul pina devine sticlos.Se adauga 3 pahare de apa fierbinte ,putina sare,piper si se lasa sa fiarba.Cind apa incepe sa fiarba se face foc mic de tot si se pune un capac invelit in prosop si se lasa sa fiarba 15 minute nu mai mult.Se stinge focul si se mai lasa 10 minute acoperit.Astfel orezul este gata si ramine intreg bob cu bob.Se poate servi ca garnitura la carne sau peste sau cu diferite legume.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii