Se incalzeste uleiul intr-o tigaie, se adauga ceapa verde si semintele de chimen/ mustar/ susan si se calesc 1 minut.
Se pune orezul in tigaie si se amesteca cu restul ingredientelor.
Se toarna laptele de cocos intr-un vas gradat si se completeaza cu apa fiarta pana se obtine 1 L de lichid, apoi se toarna peste orez si se adauga sarea.
Se lasa la fiert pana incepe sa clocoteasca, apoi se micsoreaza flacara si se pune capacul.
Se lasa la fiert cam 11 minute.
Cu o furculita se aereaza orezul, se toarna zeama de limeta si se poate servi.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii