Se incalzeste uleiul intr-o tigaie, se adauga ceapa verde si semintele de chimen/ mustar/ susan si se calesc 1 minut.
Se pune orezul in tigaie si se amesteca cu restul ingredientelor.
Se toarna laptele de cocos intr-un vas gradat si se completeaza cu apa fiarta pana se obtine 1 L de lichid, apoi se toarna peste orez si se adauga sarea.
Se lasa la fiert pana incepe sa clocoteasca, apoi se micsoreaza flacara si se pune capacul.
Se lasa la fiert cam 11 minute.
Cu o furculita se aereaza orezul, se toarna zeama de limeta si se poate servi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii