Se spală carnea,se taie fideluţe.
Arahidele se înnăbuşă în puţin ulei cu apă,cu o parte din sucul de la ananas,şi împreună cu boabele de coriandru.
Se adaugă bucăţile de carne şi dacă e nevoie
se mai stropeşte cu zeamă.Se pune sare şi piper după gust.Se lasă sub capac,la foc potrivit cca.20 de minute.
Între timp se spală orezul,se pune la fiert în apă cu sare.După ce e gata,se strecoară si se adaugă bucăţile de ananas,amestecând uşor.
Se rade coajă de lămîie,se adaugă,sare şi piper.
După ce carnea a devenit suficient de fragedă se poate servi.Orezul cu ananas se scoate pe o farfurie plată,iar carnea cu arahidele se pun deasupra.
Se poate stropii cu puţină zeamă de lămîie rămasă.Poftă Bună!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii