Se spală carnea,se taie fideluţe.
Arahidele se înnăbuşă în puţin ulei cu apă,cu o parte din sucul de la ananas,şi împreună cu boabele de coriandru.
Se adaugă bucăţile de carne şi dacă e nevoie
se mai stropeşte cu zeamă.Se pune sare şi piper după gust.Se lasă sub capac,la foc potrivit cca.20 de minute.
Între timp se spală orezul,se pune la fiert în apă cu sare.După ce e gata,se strecoară si se adaugă bucăţile de ananas,amestecând uşor.
Se rade coajă de lămîie,se adaugă,sare şi piper.
După ce carnea a devenit suficient de fragedă se poate servi.Orezul cu ananas se scoate pe o farfurie plată,iar carnea cu arahidele se pun deasupra.
Se poate stropii cu puţină zeamă de lămîie rămasă.Poftă Bună!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii