Se pune apa cu sare la fiert si cand clocoteste se pune broccoli. Se da un clocot (cam 5-7 minute). Se clateste brocoli sub jet de apa rece.
In work, se pune putin ulei (sau unt). Cand uleiul este incins se pune ceapa taiata marunt, morcovul si ardeiul. Se unduieste avand grija ca ceapa sa nu devina maronie.
Peste legume se pune orezul si se continua calirea amestecandu-se cu lingura de lemn. Peste acest amestec se toarma treptat, apa in care a fiert brocoli. Cand orezul este aproape fiert (20-25 min)se mai adauga sare (dupa gust)si se pune intr-un vas yena un strat de orez si unul de brocoli, ultimul fiind de brocoli. Se presara patrunjel pe deasupra, se mai adauga putina apa si se baga la cuptor la 120 grade pentru 20-25 min.
Poate fi servit ca mancare pentru cei care tin regim sau dieta sau poate fi garnitura la friptura

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii