Saram laptele adaugam orezul si punem la fiert in mod obisnuit, amestecand din cand in cand ca sa nu se lipeasca. Intre timp tocam fistic si separat intr-un bol, amestecam bine cacao, zahar brun si scortisoara. Ajuns orezul la coptura adaugam compozitia de cacao, zahar, scortisoara si 3 parti de fistic si amestecam bine bine compositia pe foc mic, pana se ingroasa. Portionam in boluri de desert si decoram suprafata cu partea de fistic remasa. Se serveste rece.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii