Orez cu cacao si fistic

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Orez cu cacao si fistic

Ingrediente

  • pentru 4 porti:
  • 6 linguri orez,
  • 800 cl lapte,
  • un varf de lingurita sare,
  • 100 gr cacao,
  • 100 gr fistic,
  • 1 lingurita scortisoara,
  • 2 linguri zahar brun.

Mod de preparare

Saram laptele adaugam orezul si punem la fiert in mod obisnuit, amestecand din cand in cand ca sa nu se lipeasca. Intre timp tocam fistic si separat intr-un bol, amestecam bine cacao, zahar brun si scortisoara. Ajuns orezul la coptura adaugam compozitia de cacao, zahar, scortisoara si 3 parti de fistic si amestecam bine bine compositia pe foc mic, pana se ingroasa. Portionam in boluri de desert si decoram suprafata cu partea de fistic remasa. Se serveste rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise