Se presara peste aripioare un praf de chimen,se pune in tigaie ,si se prajesc.dupa ce s-au prajit se pun intr-un bol si se da la o parte.se pregateste orezul intai il spalam sub jet de apa dupa care il stoarcem de apa.Taiem cele doua cepe si le prajim. Dupa ce cepele au luat o culoare argintie punem orezul spalat turnam apa peste el pune un varf de delikat si amestecam sa nu se prinda.turnam apa peste orez.dupa ce orezul s-a fiert pute pune bulion sa i dea o culoare rosie sau putem lasa asa fara bulion la sfarsit dupa ce s-a fiert orezul pune aripiorele peste orez si il luam de pe foc.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii