Orezul se pune la fiert in apa cu sare.
Intr-o cratita se pune ulei la incins apoi se pune carnea taiata cuburi mai mari,sare,piper si se lasa la calit cam 15 min
apoi se adauga ceapa tocata,3 catei usturoi pisat,apa cat sa o acopere,busuioc,cimbru si se lasa la fiert 20-30 min.La final se adauga pasta de tomate.
Orezul se scurge se trece printr-un jet de apa rece si se pune deoparte.
Se curata legumele si se dau prin razatoarea mare.
Intr-o alta cratita se pune ulei la incins,legumele,usturoiul pisat si se calesc cateva minute apoi se adauga orezul,se condimenteaza si se amesteca.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii