Orezul se pune la fiert in apa cu sare.
Intr-o cratita se pune ulei la incins apoi se pune carnea taiata cuburi mai mari,sare,piper si se lasa la calit cam 15 min
apoi se adauga ceapa tocata,3 catei usturoi pisat,apa cat sa o acopere,busuioc,cimbru si se lasa la fiert 20-30 min.La final se adauga pasta de tomate.
Orezul se scurge se trece printr-un jet de apa rece si se pune deoparte.
Se curata legumele si se dau prin razatoarea mare.
Intr-o alta cratita se pune ulei la incins,legumele,usturoiul pisat si se calesc cateva minute apoi se adauga orezul,se condimenteaza si se amesteca.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii