Se curata legumele, se spala si se tau marunt unde apoi se pune putin ulei in cratita se se incalzesc peste care se adauga apa,iar intre timp se taie cuburi carnea unde se adauga peste legume,se pune piper,cubul de vita,vegeta si se pune apa apoi se da la fiert.
Cand e fiarta carnea se adauga orezul circa o canita si se omogenizeaza bine,cand e fiert se mai adauga sare daca e nevoie, oregano si busuioc,iar la final patrunjel.
Pofta Buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii