Dovlegeii se spala si se taie rodele.Ceapa si usturoiul se curata,se toaca marunt si se pune la inabusit cu putin ulei si jumatate din unt.Se aduga dovlegeii si se lasa sa se moaie.
Se sareaza,se pipereaza si se pune orezul spalat amestecand continuu sa nu se lipeasca de oala.
Se toarna vinul si se lasa sa fiaba pana scade dupa care se pune putin cate putin din supa vegetala.
Cand orezul este fiert se da deoparte de pe foc,se pune restul de unt si parmezanul si se omogenizeaza.
Se serveste cu marar si patrunjel tocat marunt deasupra.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii