Dovlegeii se spala si se taie rodele.Ceapa si usturoiul se curata,se toaca marunt si se pune la inabusit cu putin ulei si jumatate din unt.Se aduga dovlegeii si se lasa sa se moaie.
Se sareaza,se pipereaza si se pune orezul spalat amestecand continuu sa nu se lipeasca de oala.
Se toarna vinul si se lasa sa fiaba pana scade dupa care se pune putin cate putin din supa vegetala.
Cand orezul este fiert se da deoparte de pe foc,se pune restul de unt si parmezanul si se omogenizeaza.
Se serveste cu marar si patrunjel tocat marunt deasupra.
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservantiRasfata-te cu o salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – o reteta simpla, gustoasa si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – reteta rapida, racoritoare si sanatoasaBucura-te de o salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. O reteta simpla, rapida si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii