1. Ficatul, il curatati, il spalati si il taiati bucati. Ceapa, morcovii si telina se curata, se spala si se tau felii. Alegeti orezul, il spalati si scurgeti apa. Cascavalul se rade. Pasta de tomate, o diluati cu un pahar (150ml) de supa.
2. Ficatul il inabusiti in ulei. Ceapa, morcovii si telina, le inabusiti in 50g ulei si 50g supa. Se adauga peste ele pasta de tomate dizolvata, 500g supa (necesara pt. fierbere), apoi le fierbeti toate impreuna, 30 min. Sosul rezultat de aici il puneti peste ficat si mai dati o fierbere cam de 10 min. si adaugati sare si piper. Orezul il puneti in uleiul ramas, il inabusiti, si adaugati restul de supa, sare si fierbeti la cuptor cu vasul acoperit.
3. Servirea: Pe un platou asezati orezul, in diferite forme, apoi sos cu ficat si cascaval ras deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii