1. Ficatul, il curatati, il spalati si il taiati bucati. Ceapa, morcovii si telina se curata, se spala si se tau felii. Alegeti orezul, il spalati si scurgeti apa. Cascavalul se rade. Pasta de tomate, o diluati cu un pahar (150ml) de supa.
2. Ficatul il inabusiti in ulei. Ceapa, morcovii si telina, le inabusiti in 50g ulei si 50g supa. Se adauga peste ele pasta de tomate dizolvata, 500g supa (necesara pt. fierbere), apoi le fierbeti toate impreuna, 30 min. Sosul rezultat de aici il puneti peste ficat si mai dati o fierbere cam de 10 min. si adaugati sare si piper. Orezul il puneti in uleiul ramas, il inabusiti, si adaugati restul de supa, sare si fierbeti la cuptor cu vasul acoperit.
3. Servirea: Pe un platou asezati orezul, in diferite forme, apoi sos cu ficat si cascaval ras deasupra.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii