autor:

Anonim

» » Dulciuri diverse

Orez cu frisca

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 august 2008

Ingrediente
orez, lapte, zahar, zahar vanilat, frisca, fructe confiate, sirop de fructe

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

In laptele fiert, cand da un clocot,se adauga orezul si se continua fierberea, amestecand mereu. Cu 10 min inainte de terminarea fierberii se adauga zahar, sare, zahar vanilat si se continua fierberea. Se lasa sa se receasca putin si se toarna in forme umezite cu apa. Dupa ce s-au racit se scoate din forme, se asaza pe platou si se orneaza cu frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu frisca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Portocale umplute cu orez dulce si friscã

Portocale umplute cu orez dulce si friscã

Un desert rapid si cu efect :) Puteti folosi lamâi în loc de portocale, dacã aveti multe. Sucul

21 voturi    5 comentarii
1h
Spume si creme dulci
Budinca de orez cu ciocolata si frisca

Budinca de orez cu ciocolata si frisca

Se pune apa la fiert , iar cand clocoteste se adauga orezul si se lasa la fiert, iar cand e aproape

4 voturi    1 comentariu
30 min
Budinci

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • orez
  • lapte
  • zahar
  • zahar vanilat
  • frisca
  • fructe confiate
  • sirop de fructe

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Eclere cu crema de ciocolata