autor:

Anonim

» » Dulciuri diverse

Orez cu frisca

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 august 2008

Ingrediente
orez, lapte, zahar, zahar vanilat, frisca, fructe confiate, sirop de fructe

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

In laptele fiert, cand da un clocot,se adauga orezul si se continua fierberea, amestecand mereu. Cu 10 min inainte de terminarea fierberii se adauga zahar, sare, zahar vanilat si se continua fierberea. Se lasa sa se receasca putin si se toarna in forme umezite cu apa. Dupa ce s-au racit se scoate din forme, se asaza pe platou si se orneaza cu frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu frisca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Portocale umplute cu orez dulce si friscã

Portocale umplute cu orez dulce si friscã

Un desert rapid si cu efect :) Puteti folosi lamâi în loc de portocale, dacã aveti multe. Sucul

21 voturi    5 comentarii
1h
Spume si creme dulci
Tort de mere cu frisca si blat de orez.

Tort de mere cu frisca si blat de orez.

Intai trebuie fiert orezul circa 20-25 de minute,la o cana de orez punem 3 cani de apa.Dupa ce l-am

32 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • orez
  • lapte
  • zahar
  • zahar vanilat
  • frisca
  • fructe confiate
  • sirop de fructe

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Briose dulci din foieta