Se infierbinta uleiul si se prajesc rondelele de ceapa pina devin aurii.
Se adauga fructele de mare ,se inabusesc putin si se adauga rosiile ; se fierbe totul 10 min apoi se adauga ouzo,
Se adauga orezul si apa(pentru fiecare ceasca de orez se pun 2 cesti de apa)si se mai fierbe 20 min.
Cand este gata se rastoarna pe un platou ,se scot citeva scoici si se infing deasupra,se presara marar si se infing citeva crengute de menta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii