Reteta de orez cu lapte. Cum prepari reteta de orez cu lapte, simpla si delicioasa.
Se alege orezul si se spala in cateva ape.
Laptele se pune la fiert iar cand incepe sa dea in clocot se adauga orezul si un strop de sare. Se amesteca continnu sa nu se prinda. Se fierbe la foc mic.
Cand orezul s-a umflat si este moale (nu trebuie lasat sa se sfarame bobul) se adauga zaharul. Gustam si daca este bine fiert se da jos de pe foc. Se repartizeaza in boluri si poate fi servit atat cald, cat si rece.
Eu de data aceasta l-am servit o parte cu scortisoara si coaja rasa de lamaie si o parte cu dulceata de coacaze.
Delicios in ambele variante. Pofta buna!
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii