Reteta de orez cu lapte. Cum prepari reteta de orez cu lapte, simpla si delicioasa.
Se alege orezul si se spala in cateva ape.
Laptele se pune la fiert iar cand incepe sa dea in clocot se adauga orezul si un strop de sare. Se amesteca continnu sa nu se prinda. Se fierbe la foc mic.
Cand orezul s-a umflat si este moale (nu trebuie lasat sa se sfarame bobul) se adauga zaharul. Gustam si daca este bine fiert se da jos de pe foc. Se repartizeaza in boluri si poate fi servit atat cald, cat si rece.
Eu de data aceasta l-am servit o parte cu scortisoara si coaja rasa de lamaie si o parte cu dulceata de coacaze.
Delicios in ambele variante. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii