Orezul curatat,spalat si scurs,il pun la fiert cu 1-2cesti cu apa,sare si zahar;cand orezul incepe sa se umfle,adaug laptele,las la foc mic amestecand cu o lingura de lemn;cand orezul este fiert,opresc focul,adaug zaharul vanilat,pun in boluri iar deasupra scortisoara;se serveste dupa preferinte,cald sau rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii