Se pastreaza 50 de ml din lapte, iar restul se pune la fiert impreuna cu orezul amestecand mereu. Folositi o oala care nu lipeste si de preferat e sa fie mai inalta ca sa nu dea peste laptele.
Separat amestecati laptele ramas cu budinca si zaharul dupa indicatiile de pe plic si adaugati la laptele fiert atunci cand orezul e gata.
Lasati la racit intr-un castron si decorati cu Caramel de portocale.
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii