Se pastreaza 50 de ml din lapte, iar restul se pune la fiert impreuna cu orezul amestecand mereu. Folositi o oala care nu lipeste si de preferat e sa fie mai inalta ca sa nu dea peste laptele.
Separat amestecati laptele ramas cu budinca si zaharul dupa indicatiile de pe plic si adaugati la laptele fiert atunci cand orezul e gata.
Lasati la racit intr-un castron si decorati cu Caramel de portocale.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii