Se taie cubulete fructele confiate. Se spala bine cele 2 cani de orez, iar cei 2 litri de lapte se fierb. Cand laptele a fiert se toarna peste el orezul si se amesteca cu o lingura de lemn, utilizata special pentru dulciuri, continuu ca sa nu se prinda de fundul cratitei. Cand orezul a fiert se pune zahar dupa gust, cele 3 plicuri de zahar vanilat si se lasa sa mai fiarba putin. La sfarsit se pun fructele confiate, esenta de rom si se stinge focul. Se pune in farfurii si se presara cu scortisoara pe deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii