autor:

Fara foto

» » Spume si creme dulci

Orez cu lapte si fructe din dulceata

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2008

Ingrediente
1 litru lapte, -6 linguri zahar, -200 g orez, -1 zahar vanilat, -dulceata de visine sau cirese dulci

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

In laptele clocotit se toarna orezul bine spalat si un plic zahar vanilat, se lasa sa fiarba pina ce se umfla. Se adauga zaharul si se mai lasa pe foc pana a fiert orezul.

Mod de servire
Se serveste garnisit cu boabele de fructe
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu lapte si fructe din dulceata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Inghetata cu scortisoara

Inghetata cu scortisoara

1. Pune laptele la fiert impreuna cu batul de scortisoara.Intr-un bol, amesteca galbenusrile, zaharul

19 voturi    7 comentarii
40 min
Spume si creme dulci
Inghetata de castane si rom

Inghetata de castane si rom

1. Se mixeaza piureul de castane cu zaharul.Se adauga romul si se mixeaza pana se obtine o pasta

6 voturi    4 comentarii
10 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker

- 15 %
249.99 lei
212.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 litru lapte
  • -6 linguri zahar
  • -200 g orez
  • -1 zahar vanilat
  • -dulceata de visine sau cirese dulci

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Crema di limoncello amalfi Crema di limoncello amalfi

Fierbem laptele cu ½ lingurita pasta de vanilie. Separam galbenusurile de albusuri (folosim o cratita mai mare, fiindca o vom

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Budinca de tapioca cu lapte de hrisca Budinca de tapioca cu lapte de hrisca

Se pune tapioca intr-un bol cu apa rece, iar dupa ce s-a umflat, se scurge apa si se rastoarna in vasul cu lapte, pe foc. Se amesteca

0 voturi    0 comentarii
30 min
Budinci
Crema de zahar ars