Se pune la fiert laptele cu apa, vanilia si sarea. Cind incepe sa clocoteasca, se adauga orezul ales si bine spalat, lasind sa fiarba la foc mic si amestecind din cind in cind cu lingura. Este gata cind bobul de orez este atit de moale incit poate fi strivit cu usurinta intre degete (se fierbe cam o ora). Se scoate vanilia, se toarna orezul pe farfurie si se serveste cald sau rece, cu dulceata sau fructe din dulceata.
Reteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - SimitPunem la fiert inimile cu pipotele in apa rece.
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaligutaFoi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul.
Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caiseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii