Se toacă ceapa mărunt şi se căleşte în puţin ulei. Ardeii sunt spălaţi şi
curăţaţi sunt tocaţi în cubuleţe mici, iar roşiile sunt date prin răzătoare. După
ce ceapa devine sticloasă se
adaugă şi ardeii şi se lasă la
călit până se pătrund bine, după care se adaugă şi roşiile.
După ce se călesc un pic se adaugă 2 căni de apă şi se lasă la fiert timp de 10 minute. Se spală bine orezul şi se adaugă şi el în compoziţie şi se lasă la fiert la foc mic, se adaugă după gust sare şi piper.
Se serveşte cu iaurt cu usturoi.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii