Reteta postata pe: 17 septembrie 2005
Ingrediente
2 cani de orez, 1 lingura de boabe de mazare, 1 lingura de ciuperci, 1 lingura de unt, 2 dovlecei, 2 rosii, 1 morcov, 1/4 de telina, 1 ceapa, 2 cani apa, 4 linguri de branza rasa.,
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se curata, se spala si se taie legumele (telina, morcovul si dovleceii); rosiile se taie in bucati mari, ciupercile felii si ceapa solzisori. Se pune margarina intr-o tigaie pe foc mic si se adauga ceapa, morcovul si telina. Puneti si orezul, amestecand bine, ca sa nu se lipeasca. Adaugati mazarea, rosiile, dovleceii si ciupercile. Se mai toarna apa putin cate putin, se lasa 20 de minute sa fiarba, amestecand din cand in cand. Intre timp, se sareaza si se adauga restul de margarina. Se baga in cuptor si se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu legume" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Se fierbe orezul, adaugandu-se in apa o lingurita de ulei de floarea sorelui (sau de masline), pentru
4 voturi
2 comentarii
45 min
ardeiul,ceapa rosia ,morcovul,se razalesc..
usturoiul se preseaza,,si casleste apoi se adauga legumele
4 voturi
3 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010
Super !