Se fierbe orezul, adaugandu-se in apa o lingurita de ulei de floarea sorelui (sau de masline), pentru a nu se lipi. In paralel se taie toate legumele cubulete mici si se fierb. Dupa ce s-au fiert legumele, se caleste ceapa taiata cubulete mici, in o lingura de ulei de masline. Cand ceapa este aurie, se adauga legumele fierte, care au fost bine scurse in prealabil. Se scurge orezul de apa si se adauga peste legume. Se adauga sare dupa gust si se amesteca bine.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii