Incingeti cuptorul la 190grade. Spalati orezul de mai multe ori si uscati bine.
Incingeti uleiul intr-o tigaie adaugati ceapa si lasati pana se inmoaie, cca 5 minute.
Adaugati rozmarinul, ciupercile si amestecati 1 minut. Adaugati orezul, ardeii, rosiile si supa, apoi asezonati.
Aduceti la fierbere, apoi transferati totul intr-o tava cu capac si coaceti 30 de minute. Mai amestecati din cand in cand sa nu se lipeasca si adaugati supa daca mai este nevoie. Adaugati patrunjelul tocat. Eu am pus si putina zeama de lamaie si paprika, iese foarte bun.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii