Se taie felii pieptul de pui, se taie ardeiul gras şi se toacă ceapa. Se prăjeşte carnea în ulei cu căţei de usturoi. Se toacă ardeiul iute şi se dă usturoiul pe răzătoare. Se prepară o omletă şi se călesc legumele. Pentru chifteluţe se amestecă un ou cu ciuperci şi cartof ras şi se adaugă pâine prăjită. Se pun chifteluţele la prăjit, iar orezul se căleşte împreună cu legumele, carnea şi omleta. Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii