Se incinge un wok si se caleste in ulei la foc rapid morcovul taiat cubulete mici apoi se adauga ghimbirul si mazarea decongelata dinainte. Orezul se fierbe in supa pentru 15 minute acoperit cu folie de aluminiu si capac iar dupa cele 15 minute se ia capacul si se mai lasa 10 minute cu folia. Se adauga si orezul fiert peste legume si se caleste cu sos de soia si condimente. Ouale se prajesc zdrentuite si se adauga la sfarsit in orezul ata preparat. Se serveste cu sos de soia.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii