autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Orez cu limba

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
200 gr. limba fiarta, 1 cescuta orez, 3 cescute supa limpede de zarzavat, o lingurita brinza telemea rasa (desarata), 2 lingurite unt, 1 lingurita faina, sare, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

7 voturi

Mod de preparare

Se prepara un sos alb dintr-o lingurita unt, faina si apa. Se fierbe pina devine gros ca o smintina. Se amesteca limba taiata in cuburi cu sosul alb. Orezul se fierbe in supa de zarzavat, apoi se amesteca cu untul ramas. Se aranjeaza plat pe farfurie; deasupra se toarna limba cu sos.
Se presara brinza rasa si patrunjel tocat
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu limba" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi cu branzeturi si ardei la cuptor

Cartofi cu branzeturi si ardei la cuptor

Sunt foarte buni, fiind preparati cu mai multe feluri de branza, smantana, lapte, unt si cu ardei

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza dulce cu smantana

Varza dulce cu smantana

Cureti varza de foile exterioare si o toci. O presari cu sare si o lasi 15 minute . Apoi o presezi

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

7 voturi

Ingrediente

  • 200 gr. limba fiarta
  • 1 cescuta orez
  • 3 cescute supa limpede de zarzavat
  • o lingurita brinza telemea rasa (desarata)
  • 2 lingurite unt
  • 1 lingurita faina
  • sare
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

107 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

68 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

2 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
LICHIU CU VARZA