Orezul se alege, se spala, se scurge, ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa, intr-un vas cu ulei si adaos de 100 ml supa. Dupa ce s-a inabusit ceapa, se pune orezul, se completeaza cu supa si apa, de doua ori mai multa decît cantitatea de orez. Cind orezul a fiert se adauga mazarea. Se amesteca componentele si se pune vasul la cuptor pentru gratinare. Cind sint gratinate componentele, se adauga untul topit stropit pe toata suprafata si cascavalul ras. Se recomanda ca garnitura la preparatele din carne.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii