Se incalzeste uleiul intr-o oala cu fund dublu se adauga orezul care a fost clatit intr-o apa si strecurat bine.
Se prajeste un minut se adauga batonul de scortisoar,apa fiarta fierbinte,si putina sare.Se lasa sa fiarba si se acopera oala cu un prosop curat de bucatarie si capacul deasupra-facem focul mic si lasam sa fiarba 20 de minute dupa care stingem focul.
Se adauga ceapa,mirodeniile,si se lasa capacul peste orez inca 10 minute.
Se rastoarna pe platou si se orneaza cu stafide si boabe de rodii.
Este o garnitura splendida la o friptura de carne sau pasare-orezul asa iese alb boaba cu boaba si este gustos.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii