Se pune la fiert cana de orez cu 3 cani de apa si sare. Dupa ce a inceput sa fiarba se da focul mic si se mai fierbe in jur de 15-20 de minute. Cind este aproape gata se da de pe foc si se lasa inca 10 minute, acoperit, sa se absoarba si restul de apa. Dupa cele 10 minute se amesteca cu furculita ca sa se dezlipeasca. Atentie, nu toate tipurile de orez sunt bune. De preferat cel cu bobul lung pentru ca nu se lipeste. Cel cu bobul mic e bun la budinci.
Se bat ouale si se face o omleta. Se poate amesteca ca la jumari sa se faca bucatele mici sau se lasa intreaga si se taie bucatele mai mici pe un tocator. Se adauga in tigaie si legumele decongelate, orezul si sosul de soia. Se mai amesteca 1 minut sa se incalzeasca toate.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii