Ingrediente
2 piepti de pui dezosati, 1 lingurita sos Dijonnaise, 1 lingura sos de soia, 1 lingura ulei de susan, sare si piper dupa gust, 250 g orez basmati, 300 g ciuperci, sare si piper dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
5 voturi
Mod de preparare
Se pregateste orezul intre timp.
Intr-o craticioara se pun 2 - 3 linguri de ulei, se lasa sa se incinga,apoi se pune orezul si se lasa sa capete o culoare sticloasa. Se adauga ciupercile taiate si se amesteca, apoi se adauga apa (500 ml), sare si piper dupa gust. Se lasa sa fiarba 20 de minute.
Intr-o tigaie wok se pune putin ulei (2 linguri) la incins, apoi se adauga bucatele de piet si se prajesc la foc iute cateva minute.
Puiul se serveste alaturi de orez si salata dupa preferinta.
Alice85 (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010
foarte apetisant
valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 decembrie 2009
Tare bine arata!!!
costy1969 (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2009
o bunatate,pui cu garnitura de orez,felicitari.
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2009
Cred ca este bun.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009
Apetisant!!!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009
Bun, bun de tot.