Intr-un bol se pune uleiul de susan, sosul Dijonnaise, soia, sare si piper dupa gust. Se amesteca totul si se adauga pieptul de pui taiat bucatele. Se amesteca totul bine si se da la frigider cel putin 1/2 ora.
Se pregateste orezul intre timp.
Intr-o craticioara se pun 2 - 3 linguri de ulei, se lasa sa se incinga,apoi se pune orezul si se lasa sa capete o culoare sticloasa. Se adauga ciupercile taiate si se amesteca, apoi se adauga apa (500 ml), sare si piper dupa gust. Se lasa sa fiarba 20 de minute.
Intr-o tigaie wok se pune putin ulei (2 linguri) la incins, apoi se adauga bucatele de piet si se prajesc la foc iute cateva minute.
Puiul se serveste alaturi de orez si salata dupa preferinta.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii