Se fiebe porumbul ,la fel si orezul,se pun 2-3 linguri de ulei in tigaie,se taie ceapa foarte marunt ,la fel si usturoiul si se calesc ambele in uleiul incins apoi se adauga porumbul strecurat precum si orezul.Se condimenteaza se amesteca bine se adauga patrunjelul tocat.Se bat ouale si se toarna peste compozitia fierbinte amestecand energic.Este o garnitura pentru mancaruri din carne cu sos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii