Se incalzeste uleiul,se prajeste puiul bine,se adauga ceapa,ghimbirul,morcovul si mazarea.Se adauga sarea ,piperul si sosul de soia.Se amesteca bine si se pune putina apa cat sa nu se arda legumele.Se acopera cu un capac si se lasa cam 10 minute pe foc mic sa se inmoaie.
Cand legumele sunt moi(dar nu foarte moi)se opreste focul.
Se adauga orezul si garam masala.Se pune pe foc foarte mic pentru 2 minute.Se amesteca cu furculita pentru a nu sfarama orezul.
Se mai pot adauga si bucatele de omleta.(cand punem ouale batute in tigaie amestecam repede pentru a rupe omleta,o lasam sa se rumeneasca un pic apoi punem peste orez).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii