Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
2 cepe, 300 gr. piept de pui dezosat, 200 gr. bacon, 300 gr. orez, 300 ml. suc de rosii, patrunjel, sare, piper.
Dificultate: Redusa | Timp: 55 min
Mod de preparare
Se taie ceapa, pieptul de pui si baconul. Se calesc in 3 linguri de ulei, pina se albeste carnea de pui. Se adauga orezul, se caleste putin pina devine sticlos, apoi se rastoarna totul intr-un vas termorezistent si se adauga sucul de rosii si 600 ml. apa calda, sarea si piperul. Se acopera vasul cu capac si se coace in cuptor cca. 30-40 minute.
Se serveste presarat cu patrunjel tocat
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu pui si bacon" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte.
Se
8 voturi
1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm.
Pentru inceput pregatim
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 31 august 2010
O bunatate !