Se fierbe orezul ca la orez cu ou si legume sau se poate fierbe intr-o cantitate mult mai mare de apa si cand este gata se scurge si se clateste cu apa rece.Se piseaza catelul de usturoi, se taie ceapa rondele, se taie salata fidea.In tigaia in care s-au prajit puiul si crevetii se incinge uleiul si se pune ceapa si usturoiul. Se amesteca 1 minut.Se adauga puiul si crevetii calzi, se amesteca 1 minut. Se adauga oul batut usor si se amesteca pana se face.Se pune salata, zaharul, sosul de soia si orezul fiert. Se mai amesteca 1 minut si se serveste imediat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii