autor:

Marian

» » Mancaruri cu carne

Orez cu pui si legume in vas roman

Autor: Marian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 august 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marian (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 august 2011

Ingrediente
o cana de orez cu bobul lung, 1 kg piept de pui dezosat, 5 vinete, 3 cepe medii, 5 ardei capia, 4 rosii, bulion, sare, rozmarin, busuioc, patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 1h 45 min

11 voturi

Mod de preparare

Se spala orezul in cateva ape si se lasa la umflat circa 15 minute. Se spala si apoi se taie cubulete pieptul de pui, vinetele si ardei capia iar ceapa se taie julien. Se pun toate ingredientele intr-un vas roman, se adauga dupa gust sare, rozmarin si busuioc dupa care se amesteca usor. Intr-un castron se dizolva in apa 2 linguri de bulion si una de ulei care se toarna apoi peste ingredientele din vas. Se introduce preparatul la cuptor la temperatura ridicata circa 1 ora si jumatate. Cand mancarea este aproape gata se adauga rosiile taiate rondele si se mai introduce la cuptor inca 15 minute. La final se adauga patrunjelul taiat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu pui si legume in vas roman" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de vinete cu carne de vaca

Mancare de vinete cu carne de vaca

Vinetele se spala,se taie cubulete,se sareaza si se lasa in castron,jumatate de ora,pana isi lasa

4 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mazare cu Pui

Mazare cu Pui

-Se iau pulpele se asezoneaza se pun in tigaia incinsa cu o lingura de ulei de masline. -Dupa ce

5 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 45 min

11 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Marian
Oua umplute

Oua umplute

Ouale fierte se taie in jumatati, in lung. Ficatul de pui se fierbe, iar dupa ce s-a racit se da

26 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu oua
Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Piure: Se curata cartofii si se pun la fiert. Se adauga putina sare si o lingura de ulei. Cand

35 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida gratinata

Conopida gratinata

Dupa ce se curata, conopida este pusa la fiert circa 15 minute. Se scurge apa, se spala conopida

35 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Piept de pui cu cartofi si smantana la cuptor