Se spala orezul in cateva ape si se lasa la umflat circa 15 minute. Se spala si apoi se taie cubulete pieptul de pui, vinetele si ardei capia iar ceapa se taie julien. Se pun toate ingredientele intr-un vas roman, se adauga dupa gust sare, rozmarin si busuioc dupa care se amesteca usor. Intr-un castron se dizolva in apa 2 linguri de bulion si una de ulei care se toarna apoi peste ingredientele din vas. Se introduce preparatul la cuptor la temperatura ridicata circa 1 ora si jumatate. Cand mancarea este aproape gata se adauga rosiile taiate rondele si se mai introduce la cuptor inca 15 minute. La final se adauga patrunjelul taiat marunt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii