Se spala orezul in cateva ape si se lasa la umflat circa 15 minute. Se spala si apoi se taie cubulete pieptul de pui, vinetele si ardei capia iar ceapa se taie julien. Se pun toate ingredientele intr-un vas roman, se adauga dupa gust sare, rozmarin si busuioc dupa care se amesteca usor. Intr-un castron se dizolva in apa 2 linguri de bulion si una de ulei care se toarna apoi peste ingredientele din vas. Se introduce preparatul la cuptor la temperatura ridicata circa 1 ora si jumatate. Cand mancarea este aproape gata se adauga rosiile taiate rondele si se mai introduce la cuptor inca 15 minute. La final se adauga patrunjelul taiat marunt.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii