autor:

Marian

» » Mancaruri cu carne

Orez cu pui si legume in vas roman

Autor: Marian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 august 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marian (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 august 2011

Ingrediente
o cana de orez cu bobul lung, 1 kg piept de pui dezosat, 5 vinete, 3 cepe medii, 5 ardei capia, 4 rosii, bulion, sare, rozmarin, busuioc, patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 1h 45 min

11 voturi

Mod de preparare

Se spala orezul in cateva ape si se lasa la umflat circa 15 minute. Se spala si apoi se taie cubulete pieptul de pui, vinetele si ardei capia iar ceapa se taie julien. Se pun toate ingredientele intr-un vas roman, se adauga dupa gust sare, rozmarin si busuioc dupa care se amesteca usor. Intr-un castron se dizolva in apa 2 linguri de bulion si una de ulei care se toarna apoi peste ingredientele din vas. Se introduce preparatul la cuptor la temperatura ridicata circa 1 ora si jumatate. Cand mancarea este aproape gata se adauga rosiile taiate rondele si se mai introduce la cuptor inca 15 minute. La final se adauga patrunjelul taiat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu pui si legume in vas roman" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui tras la tigaie cu sos teriyaki si legume

Pui tras la tigaie cu sos teriyaki si legume

Se taie puiul fasii, se trage in tigaia cu interior ceramic, cu putin ulei Arpis, apoi se adauga

4 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu carne
Pui in bere

Pui in bere

Fiecare etapa a Turului Frantei trece printr-o regiune caracterizata si de savoarea culinara locala

27 voturi    10 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 45 min

11 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Marian
Oua umplute

Oua umplute

Ouale fierte se taie in jumatati, in lung. Ficatul de pui se fierbe, iar dupa ce s-a racit se da

26 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu oua
Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Piure: Se curata cartofii si se pun la fiert. Se adauga putina sare si o lingura de ulei. Cand

36 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida gratinata

Conopida gratinata

Dupa ce se curata, conopida este pusa la fiert circa 15 minute. Se scurge apa, se spala conopida

35 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ciulama cu rasol de pui