Orez:
2 linguri de ulei de masline se pun la incins. Se rup pastele si se lasa sa se rumeneasca (pana se inchid la culoare), se adauga 1 pahar de orez si 2 pahare de apa. Se lasa sa fiarba acoperit pana scade apa. Se da deoparte de foc si se ia capacul.
Puiul:
Se pune pieptul de pui la gratar cu putina sare, dupa care se taie in cubulete.
Sosul de curry:
Se pune untul la topit la foc lent, se adauga uleiul de masline, iar cand s-a incins se adauga 1 lingura de faina. Se amesteca bine (ca sa nu se faca gogoloase), se adauga ardeiul iute si la sfarsit zeama de la portocala si cubul de Knor.
Separat se amesteca galbenusul cu smantana si se adauga curry. Se
amesteca totul se lasa sa se ingrose sosul.
Se va pune orezul in farfurie, se adauga pieptul de pui, iar sosul se pune la sfarsit.
Se serveste cu chipsuri.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii