Se spala orezul(eu am folosit orez lung cu timp de fierbere 10 minute) si se amesteca cu legumele taiate dupa preferinta, sare, piper. Se pun toate intr-o tava, deasupra se pun pulpele, se stropeste cu ulei de masline si se adauga apa atat cat sa fie la nivel cu orezul. Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cupor jumatate de ora. Se serveste cald cu parmezan razuit.
Incanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasaCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii