autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Orez cu sofran

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
125 grame orez, 1 lingura boabe mustar, sofran(citeva fire), 1/2 lingurita vegeta, 1 ceapa mijlocie, 2 linguri ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Orezul se fierbe astfel incit sa nu fie prea moale. In alt vas se aureste ceapa taiata marunt, se scoate pe o farfurioara si se pun in uleiul incins boabele de mustar care se lasa pina cind incep sa pocneasca (1 min); atunci se acopera cu un capac si se dau deoparte; cind este gata orezul, se scurge de apa si se amesteca cu ceapa, boabele de mustar, vegeta si sofran. Se mai lasa 10 min acoperit pe foc mic sau la cuptor.
Se serveste cu piept de pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu sofran" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Somon cu sos de sofran si orez

Somon cu sos de sofran si orez

Preparare : punem la calit in 2 linguri de ulei de masline ceapa tocata marunt si adaugam o felie

1 vot    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste
Steak cu orez si sofran

Steak cu orez si sofran

Sofranul se dizolva in putin vin fierbinte dupa care se strecoara de firicelele acelea rosii. Calim

2 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 25 august 2012

    chiar acum ma duc sa incerc reteta

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 26 august 2010

    Super !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 125 grame orez
  • 1 lingura boabe mustar
  • sofran(citeva fire)
  • 1/2 lingurita vegeta
  • 1 ceapa mijlocie
  • 2 linguri ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

Marian (Chef de cuisine)

chiar acum ma duc sa incerc reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Pui cu ciuperci de padure