autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Orez cu spanac

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 100 g margarina, , 200 g orez cu bobul lung, , 500 ml apa fiarta cu Vegeta sau Delikat, , sare, , piper macinat, , 2 linguri untdelemn, , 2 cepe mari tocate marunt, , 250 g spanac proaspat sau congelat.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

7 voturi

Mod de preparare

1. Se incinge margarina intr-o cratita. Se pune orezul si se lasa sa se caleasca 10 minute, amestecand mereu, pana devine auriu. 2. Se toarna deasupra apa fiarta cu Vegeta sau Delikat, se gusta de sare si de piper. Se pune la fiert, circa 20 de minute, pe flacara mica, amestecand mereu. Cand e gata, se trage vasul deoparte. 3. Se incinge untdelemnul, se caleste ceapa 5 minute pe foc mic. Se adauga spanacul (daca e inghetat, se pune direct, daca e proaspat, se spala, se alege si se taie fasii subtiri) si se lasa sa fiarba pe flacara mica, 10-15 minute, cu capac. 4. Cat sunt inca fierbinti, se amesteca spanacul cu orezul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu orez

Spanac cu orez

Se spala spanacul bine, bine, se fierbe, se strecoara, se taie cat de marunt. Se caleste ceapa in

6 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu orez si masline

Spanac cu orez si masline

Spanacul se curata,se spala si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.In timp ce spanacul este lasat

10 voturi    11 comentarii
40 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

7 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 100 g margarina
  • 200 g orez cu bobul lung
  • 500 ml apa fiarta cu Vegeta sau Delikat
  • sare
  • piper macinat
  • 2 linguri untdelemn
  • 2 cepe mari tocate marunt
  • 250 g spanac proaspat sau congelat.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

2 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancarica de vara