autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Orez cu spanac

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 100 g margarina, , 200 g orez cu bobul lung, , 500 ml apa fiarta cu Vegeta sau Delikat, , sare, , piper macinat, , 2 linguri untdelemn, , 2 cepe mari tocate marunt, , 250 g spanac proaspat sau congelat.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

7 voturi

Mod de preparare

1. Se incinge margarina intr-o cratita. Se pune orezul si se lasa sa se caleasca 10 minute, amestecand mereu, pana devine auriu. 2. Se toarna deasupra apa fiarta cu Vegeta sau Delikat, se gusta de sare si de piper. Se pune la fiert, circa 20 de minute, pe flacara mica, amestecand mereu. Cand e gata, se trage vasul deoparte. 3. Se incinge untdelemnul, se caleste ceapa 5 minute pe foc mic. Se adauga spanacul (daca e inghetat, se pune direct, daca e proaspat, se spala, se alege si se taie fasii subtiri) si se lasa sa fiarba pe flacara mica, 10-15 minute, cu capac. 4. Cat sunt inca fierbinti, se amesteca spanacul cu orezul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu orez

Spanac cu orez

Se spala spanacul bine, bine, se fierbe, se strecoara, se taie cat de marunt. Se caleste ceapa in

4 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu orez

Spanac cu orez

Se spala bine spanacul ,se scurge si se taie fasi subtiri(strangem in mana un manuchi cat putem cuprinde

39 voturi    19 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

7 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 100 g margarina
  • 200 g orez cu bobul lung
  • 500 ml apa fiarta cu Vegeta sau Delikat
  • sare
  • piper macinat
  • 2 linguri untdelemn
  • 2 cepe mari tocate marunt
  • 250 g spanac proaspat sau congelat.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Iahnie de fasole cu praz Iahnie de fasole cu praz

Se pregateste fasolea cu o zi inainte: se alege de impuritati si se pune intr-un vas in apa suficienta astfel incat apa sa fie mai sus

1 vot    2 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura

Se curata spanacul, oprind numai frunzele sanatoase, apoi se spala in mai multe ape reci. Il scufundam in apa clocotita si lasam sa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ghiveci de legume