autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Orez cu spanac

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 100 g margarina, , 200 g orez cu bobul lung, , 500 ml apa fiarta cu Vegeta sau Delikat, , sare, , piper macinat, , 2 linguri untdelemn, , 2 cepe mari tocate marunt, , 250 g spanac proaspat sau congelat.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

7 voturi

Mod de preparare

1. Se incinge margarina intr-o cratita. Se pune orezul si se lasa sa se caleasca 10 minute, amestecand mereu, pana devine auriu. 2. Se toarna deasupra apa fiarta cu Vegeta sau Delikat, se gusta de sare si de piper. Se pune la fiert, circa 20 de minute, pe flacara mica, amestecand mereu. Cand e gata, se trage vasul deoparte. 3. Se incinge untdelemnul, se caleste ceapa 5 minute pe foc mic. Se adauga spanacul (daca e inghetat, se pune direct, daca e proaspat, se spala, se alege si se taie fasii subtiri) si se lasa sa fiarba pe flacara mica, 10-15 minute, cu capac. 4. Cat sunt inca fierbinti, se amesteca spanacul cu orezul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu orez si masline

Spanac cu orez si masline

Spanacul se curata,se spala si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.In timp ce spanacul este lasat

10 voturi    11 comentarii
40 min
Retete de post
Spanac cu orez

Spanac cu orez

Se incinge uleiul, se adauga ceapa maruntica, spanacul, rosia, patrunjelul, morcovul, sa se caleasca

12 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

7 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 100 g margarina
  • 200 g orez cu bobul lung
  • 500 ml apa fiarta cu Vegeta sau Delikat
  • sare
  • piper macinat
  • 2 linguri untdelemn
  • 2 cepe mari tocate marunt
  • 250 g spanac proaspat sau congelat.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda

Intr-un vas cu capac punem usturoiul trecut prin presa, uleiul de masline, vinul, zeama de lamaie, boiaua, sarea si piperul. Le amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Orez cremos cu parmezan Orez cremos cu parmezan

Pune uleiul la incins intr-un vas cu fund dublu (eu folosesc vas de tuci) Ceapa curatata si spalata o tai juliene. Cand uleiul e incins

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Omleta cu smantana si cascaval