Intr-o tigaie intinsa si putin inalta, puneti uleiul la incins apoi adaugati ceapa tocata. Cand ceapa sa rumenit, puneti si orezul peste, care il lasati vreo 2 minute maxim sa se prajeasca amestecand tot timpul sa nu se lipeasca.
Dupa adaugati sparanghelul taiat bucatele si ciupercile, peste puneti apa fiarta cam 100 ml la inceput, cand a scazut adaugati iar cate 100ml si controlati din cand in cand bobul de orez daca sa fiert,continuati asa pana puneti toata apa.
Daca orezul inca nu s-a fiert cu 500ml de apa, puteti sa mai adaugati cate putin (depinde de tipul de orez care il folositi). Dupa ce s-a fiert orezul si a scazut apa ,opriti focul,adaugati sare ,piper dupa gust si parmezanul ras cu patrunjelul tocat ,amestecati bine ingredientele.
Se poate servi ca o garnitura sau chiar simplu cu o salata separat.
Va doresc pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii