Intr-o tigaie intinsa si putin inalta, puneti uleiul la incins apoi adaugati ceapa tocata. Cand ceapa sa rumenit, puneti si orezul peste, care il lasati vreo 2 minute maxim sa se prajeasca amestecand tot timpul sa nu se lipeasca.
Dupa adaugati sparanghelul taiat bucatele si ciupercile, peste puneti apa fiarta cam 100 ml la inceput, cand a scazut adaugati iar cate 100ml si controlati din cand in cand bobul de orez daca sa fiert,continuati asa pana puneti toata apa.
Daca orezul inca nu s-a fiert cu 500ml de apa, puteti sa mai adaugati cate putin (depinde de tipul de orez care il folositi). Dupa ce s-a fiert orezul si a scazut apa ,opriti focul,adaugati sare ,piper dupa gust si parmezanul ras cu patrunjelul tocat ,amestecati bine ingredientele.
Se poate servi ca o garnitura sau chiar simplu cu o salata separat.
Va doresc pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii